biała pucha

mojemoko
Krem do tej tarty pomarańczowej jest tak pyszny, że dziś zrobiłam go bez spodu.  Rozpieszczanie się weekendowe czas zacząć!

Przepis za Komarką:
(użyłam połowy porcji)
1/2 szklanki swieżo wycisniętego soku z pomarańczy,
1 łyżka swieżo wyciśniętego soku z cytryny,
1/4 szklanki bitej śmietany,
1/3 szklanki sera mascarpone
1 puszka mleka skondensowanego słodzonego,
1 – 2 łyżeczki skórki otartej z pomarańczy,
5 żółtek,
Zapiekamy w 180 st. Ok 30 minut.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s